maanantai 27. lokakuuta 2014

Välipala


Perjantaina yksi asia johti toiseen ja kolmanteenkin. Olin tulossa uimahallista bussilla, joka yleensä on hyvinkin rauhallinen. Tällä kertaa bussiin kuitenkin nousi lauma pikkupoikia, jotka soittivat musiikkia ja möykkäsivät, joten päätin jäädä kyydistä jo keskustassa enkä jatkaa kotiin saakka.


Siinä kotia kohti kävellessäni ajattelin käydä hakemassa tuon Eiran lankojen ilmaislehden, koska siinä tuntui olevan monta mielenkiintoista ohjetta kivoista blogeista. Ja kun kerran siellä lankakaupassa olin, jäin hieman katselemaan tarjontaa ja siinähän sitten olikin tyrkyllä Regiaa aika edulliseen hintaan. Valinta oli vaikea, mutta nappasin korista ainoan kerän tätä väriyhdistelmää. Kuuntelin samalla sivukorvalla kiinnostavaa keskustelua Turun lankakaupoista ja poimin hyllystä myös pari kerää ohutta sukkalankaa matkaani.


Kotiin päästyäni loin hyvältä vaikuttavan määrän silmukoita ja aloin kutoa ihan tavallista sukkaa. Jossain välissä kävin pyöräyttämässä pari pizzaa ja palasin sitten hommiin. Illan tullen ensimmäinen sukka olikin melkein valmis.


Lauantai oli harmaa päivä. Vietin suuren osan siitä sohvan nurkassa, illalla sytyttelin kynttilöitä ja katsottiin pari elokuvaakin. Toinen sukka tuli siinä sivussa valmiiksi puolilta öin.


Eipä näistä sen kummempaa kerrottavaa ole kuin että värit ovat vallan mainiot ja lanka ihanan tuntuista kutoa. Kivat välipalasukat, joissa ei paljon päätään tarvinnut vaivata. Voisinpa melkein hakea lankaa toisenkin kerän, jos niitä vielä sattuu jäljellä olemaan.


Malli: omasta päästä ylhäältä alas, jalkaterässä 56 silmukkaa
Lanka: Regia Stripemania Color, väri 6366 Nature
Puikot: 2,5 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Manian seuraava vaihe


17 kommenttia:

  1. no voi hitsi!! Tästä sävystä tulee todella kaunis!!! Minulla on juuri tätä 1 kerä ja ostin sen kädentaitomessuilla Oulussa. Onko sinulla löysä käsiala?? Minä otin 3mm puikkoja, neuloin nuoremmalle pojalle toisesta Stripemaniaväristä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aika löysä käsiala ja tykkään tehdä tiivistä pintaa sukkiin, siksi aika pienet puikot :)

      Poista
  2. Herttinen miten on hyvän väriset ja näköset sukat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä väriyhdistelmä oikein harvinaisen onnistunut mun mielestä :)

      Poista
  3. Hah, täysin samat hankinnat ja oletettavasti samasta kaupastakin kuin mulla ehkä viikko sitten. :-) Tosin langan väri oli eri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaihtoehtoja ei tässä kaupungissa taida monta olla :)

      Poista
    2. No ei. Ehdotin kyllä vienosti Titityylle, että tekisi sivubisneksen tänne. :-)

      Poista
  4. Kiitti vinkistä! Onnistuisinkohan lankakaupassa kerrankin ja ostaisin vain sitä mitä menin hakemaankin?

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat sukat! Tykkäsin lukee tosta sun päivästä, vähän samanlaisii verkkasii päivii on ollu täälläpäin kanssa!

    VastaaPoista
  6. Kivat raitasukat, eikä liikaa langanpäitä pääteltäväksi! Tuollainen rauhallinen oleminen on mun elämästä aika kaukana nyt, olis aika mukavaa istua ja neuloa kaikessa rauhassa päivä tai pari...

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanan väriset sukkaset! Oisko sulla tiedossa mistä löytäisin helpon sukkaohjeen itselleni? En ole koskaan tehnyt neulomalla mitään, lähinnä virkannut vaan. Nää sukat nähtyäni en millään malttais odottaa anopin joululahjasukkia vaan haluaisin tehdä yhdet ihan itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan se perussukkaohje, jolla itse joskus opettelin, löytyy esim. Novitan sukkalankojen vyötteen sisäpuolelta tai sitten Googlesta hakusanalla villasukka. YouTubesta löytyy myös videoita aiheesta. Näissä mun sukissa on kylläkin erilainen kantapää ja silmukkamäärät on semmoiset, mitkä oma jalka vaatii, mutta ne oppii oikeastaan vaan kokeilemalla. :)

      Poista
  8. Tulipa niistä kauniit välipalat. Kyllä se vaan kannattaa noihin sattumuksiin luottaa. Jos ei mölypoikia olisi ollut, niin sulla ei olisi nyt kauniita, syksyn värisiä sukkia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...