torstai 28. syyskuuta 2017

Syksyn värejä


Melanie teki sen taas: julkaisi uuden huiviohjeen, johon oli ihan pakko tarttua lähes välittömästi. Langat kaivelin erinäisistä pussukoista, sillä yhdistelin tähän ihan surutta erityyppisiä jämiä. Suurimman osan pitsiraidoista neuloin ohuemmalla langalla kuin nuo vaaleanharmaat osiot, joten huivista tuli yllättävän kevyt suuresta koostaan huolimatta. Tästä tuli aivan ihana!


Koska tosiaan oli kyse aika pienienkien jämien hyödyntämisestä, piti raidoitusta hieman suunnitella etukäteen. Voin kertoa, että ohjesivulla kerrotut raitavärien langanmenekit osuvat melko lailla nappiin. Joidenkin värien kohdalla tuli muutamien metrien heittoja suuntaan tai toiseen, mutta tämä johtunee eripaksuisista langoista ja epäluotettavista punnituksista tässä päässä.





Ohje: True Colors / Melanie Berg
Lanka: päävärinä Malabrigo Sock värissä Pearl, raitoina Holst Garnin Samarkandia, Coastia, Supersoftia ja Noblea, Malabrigon Lacea, Hjertegarnin Wool Cottonia sekä Wollmeise Purea
Puikot: 3,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Shining through

 

8 kommenttia:

  1. No on kyllä ihana! Pitäiskö ottaa tuo omallekin listalle...? Tuohon kävisi hyvin itse värjätyt langat.

    VastaaPoista
  2. Tää on ihana, kivat värit : ) Mun huiviini valmistui juuri ja oon kans tosi tyytyväinen. Jämien käyttö on aina mukava asia ja Melanien mallit ei petä koskaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...