maanantai 25. huhtikuuta 2016

Karkausvuoden paras takki



Ensimmäinen kerta, kun neuloin Isagerin lankaa ja ensimmäinen kerta, kun neuloin Suvi Simolan ohjeella. Kumpikaan ei jää viimeiseksi, kun lopputuloksena on näin mukava takki. Taas sellainen neule, johon voisi muuttaa asumaan. 



Tässä takissa tuli opittua uusi kaunis lisäystapa tuohon raglansaumaan - jatkoon. Erityisen mukavaa on myös se, että takki on valmis, kun hihat on tehty: ei tarvitse poimia silmukoita ja neuloa reunuksia, koska kaikki tehdään yhdellä kertaa ylhäältä alas ja i-cordit viimeistelevät reunat ihan itsestään. Sen verran lisäilin omiani, että piilotin tuonne etureunaan muutaman napinläven mahdollisia tulevia nappeja varten. Tätä ajatellen valitsin myös vähän reippaan koon, jotta etureunat menevät kunnolla päällekkäin. Täysin eri asia on, jaksanko nappeja koskaan kiinnittää.



Ohje: Leap Year Cardigan / Suvi Simola
Lanka: Isager Merilin, värit 7S (reilut kuusi kerää) ja 16 (reilu kerä)
Puikot: 3,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Karkausvuonna

 

6 kommenttia:

  1. Hieno takki, ja jännä elävä neulepinta :) Miulla on isagerin langat vielä testaamatta.

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihan mielettömän hieno. Niin kaunis ja ihana ja kaikki maailman superlatiivit. Tuo reunus... huoh. Tän haluan neuloa mieluiten eilen. Lankakin on jo, ja tulevaan takkiin sopivat lasihelmet tehtyinä :D

    VastaaPoista
  3. Siitä tuli ihana! Mahtavat värit! Ja olet ihan oikeassa tuosta takin helppoudesta - miten ihanaa kun se valmistuu jotakuinkin silmukkaakaan poimimatta.

    VastaaPoista
  4. Upea takki! Tuo olisi minullakin jonossa...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...